Steun Ons

Donation zonder fisc att Form (#7)

Met jouw steun verlagen we samen drempels!

Om deelnemers uit financieel kwetsbare gezinnen ook in de circusles te krijgen, kunnen we jouw gift goed gebruiken. Met een gift van € 135,00 geef je een ander lid van onze circusfamilie de kans om een jaar les te volgen. 

Alle beetjes helpen! #circusvooriedereen

In 2024 is het helaas niet mogelijk om voor je gift een fiscaal attest te krijgen, wij werken er hard aan om dit in 2025 opnieuw mogelijk te maken.
Door het ingeven van jouw IBAN-nummer en het bevestigen van je betaling, geef je Zonder Handen vzw de toestemming om instructies te versturen naar je bank om jouw rekening te debiteren in overeenstemming met die instructies.

Waar gaat je gift naartoe?

Met jouw gift verlagen wij drempels. Door onze tarieven aan te passen aan de financiële mogelijkheden van onze deelnemers. Door deelnemers met een beperking één-op-één te ondersteunen in de les van hun keuze. Door in elke les specifiek plaats te voorzien voor deelnemers in financieel kwetsbare situaties. Door actief in buurten aanwezig te zijn om actief kinderen en jongeren aan te trekken. Door samen te werken met wijk- en welzijnspartners.

Want er zijn geen moeilijk bereikbare groepen, alleen moeilijk bereikbare organisaties.
#drempelverlagers #circusvooriedereen

IBAN: BE06 7450 5617 7722
BIC: KREDBEBB
Mededeling: “GIFT web” + je rijksregisternummer

In 2024 is het helaas niet mogelijk om voor je gift een fiscaal attest te krijgen, wij werken er hard aan om dit in 2025 opnieuw mogelijk te maken.

Meer weten over Zonder Handen?

Lees meer over de werking van Circus Zonder Handen, onze missie en visie en hoe we de kracht van urban circus inzetten voor en met iedereen in onze circusfamilie…