Boek ons

Urban circus bij jou!

Nog meer #circusvooriedereen? Dat betekent uiteraard ook circus bij jou! Je kan Circus Zonder Handen boeken om bij jullie langs te komen via dit formulier.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een circus lessenreeks tijdens jullie schooltraject, een initiatie jongleren tijdens het jaarlijkse straatfeest, een Parkour initiatie tijdens het sportkamp, een teambuilding voor de collega’s via acrobatie, … We babbelen graag met jou over waar je ons wilt laten langs komen en wat jullie doelpubliek precies is. We verplaatsen ons voor minimum 3u durende workshop(s). Hoe die uren ingevuld worden, wordt samen afgesproken.

Hieronder vind je alvast enkele mogelijke scenario’s terug. Eens je je keuze hebt gemaakt kan je via het formulier onder de foto vrijblijvend je aanvraag doen.

Een Open Piste met circusmateriaal

De perfecte manier om circus voor klein en groot op je evenement aan te bieden. Onze circustrainer(s) komt/komen naar je toe met een rode, ronde piste en een hoop materiaal zoals een ton en een bal om op te lopen, flowersticks, bordjes om op te draaien en ander klassiek circusmateriaal. 

De Urban installatie

Onze Urban installatie ‘Edouard’ rijdt tot op jouw evenement, samen met enkele Urban circustrainers die de kneepjes van Parkour uitleggen aan wie graag de sprong waagt! 

Circustraject op school of initiatie tijdens je kamp

Gaat het om de sportdag, de turnles of een langer traject met een of verschillende groepen? We bespreken graag met jullie wat jullie noden of wensen zijn en welke technieken en trainers we hiervoor kunnen inzetten.

Expertisedeling

Benieuwd naar de aanpak van Circus Zonder Handen? Wil je graag ook aan de slag om binnen je organisatie inclusie op de radar te krijgen en te laten doordringen tot op ieder niveau? Je kan ons boeken voor een presentatie en/of workshop rond toegankelijkheid en inclusie met concrete handvaten om zelf aan de slag te gaan.

NIEUW: Onze Parkourhal afhuren

In Nekkersdal in Laken hebben we in de zomer van 2022 een unieke indoor Parkourhal gebouwd. Binnenkort kan je ook deze locatie gebruiken voor jouw event, je kan nu alvast informeren over deze nieuwe plek via het formulier.

Doe een aanvraag voor circus bij jullie!

Doe via dit formulier een vrijblijvende aanvraag.

Voor bijkomende hulp of vragen, één adres: lina@zonderhanden.be!

Onze lessen

Ben je op zoek naar onze wekelijkse lessen in 2022-2023? Je kan alle lessen bekijken en inschrijven via de knop: