Agenda

25 mei
2023
BRONKS | 20:00
Circusdagen 2023

SAVE THE DATE – Zet het in jullie agenda!
Volgend jaar zijn het weer Circusdagen bij BRONKS van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei 2023.

Circusdagen vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei
Tijdens de circusdagen delen alle artiesten van Circus Zonder Handen drie dagen het podium van BRONKS met enkele internationale circus artiesten.

Benefietvoorstelling donderdag 25 mei 2023
Op de vooravond van de Circusdagen, organiseren wij een NIET-TE-MISSEN spectaculaire galavoorstelling. De opbrengst gaat integraal naar de circuseducatie van financieel kwetsbare jongeren binnen onze organisatie.

2 juli
2022
Urban Center | 12:00
Urbanistics Parkour Jam

Kom ons dag zeggen op Urbanistics 2 juli. Een GRATIS festival in het hartje van Brussel. Urbanistics brengt jong en oud samen rond de rijkdom van hip-hop en urban disciplines.

Circus Zonder Handen organiseert er een Parkour Jam, we bouwen een opstelling en je kan hier vrij op komen trainen, runs bedenken, … Enkele van onze vaste trainers zijn aanwezig om je op weg te helpen. Join us!

11 juli
2022
ParkLab Wielemans, Vorst | 14:00
QUEL CIRQUE ! Bascule

Circus Zonder Handen is vanaf 11 juli twee weken te vinden in Vorst!

Op het GRATIS circusfestival QUEL CIRQUE ! leert het team van Circus Zonder Handen iedereen die wil Bascule springen. QUEL CIRQUE ! is een reeks gratis initiaties vlakbij het WIELS. Je kan er proeven van verschillende circusdisciplines: jongleren, acrobatie, balanceren en vliegende trapeze.