MAD Convention 2023

Kom van donderdagavond 13 tot zondagavond 16 april 2023 mee naar MAD CONVENTION in Antwerpen. Boek nu je plaats om in groep mee te komen met CZH!

Van 13 tot en met 16 april brengt MAD Festival het spannendste circus van vandaag naar Antwerpen. Circus Zonder Handen gaat er in groep naartoe.

Met MAD Convention richten we de schijnwerpers op het harde werk achter de circusschermen. Vallen en weer opstaan. Eenzelfde beweging duizend keer uitproberen. Uren en dagen trainen om een kwartier te knallen; dat maakt circus fascinerend!

Die ongelooflijke drive laten we van 14 tot 16 april leven in en rond de trainingszaal van Ell Circo D’ell Fuego in Park Spoor Noord, Antwerpen. Daar brengen we Vlaamse en internationale artiesten en studenten samen voor een uitgebreid aanbod aan workshops. We rollen de matten uit en laten het zweet praten.

Wat?

Een 3-daagse circusconventie met workshops en voorstellingen:

  • Elke dag volg je 4 workshops. Je kiest zelf welke technieken van acrobatie, circus en parkour. Je kan elke workshop volgen als beginner, verdieper of specialist.

> Meer info en een overzicht van alle workshops kan je vinden op de website van Ell Circo d’Ell Fuego.

  • Elke avond kijken we samen naar een zotte circusvoorstelling!
  • Ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen.
  • Overnachting in Hopper in Antwerpen is inbegrepen.

Circus Zonder Handen vertrekt op donderdagavond in groep naar Antwerpen, de circusconventie begint op vrijdagochtend. Op zondagavond keren we samen terug naar Brussel.

Voor wie?

Op de MAD CONVENTION zijn jonge acrobaten van keiveel circusscholen én (semi)professionelen!

Circus Zonder Handen gaat samen een heel weekend met een groep jongeren van 13 – 17 jaar, begeleid door 2 van onze top trainers Nabil en Hazel.

ALLEEN ALS JE VIA ONZE WEBSITE INSCHRIJFT KOM JE HET HELE WEEKEND MEE MET DE GROEP VAN CIRCUS ZONDER HANDEN! 

Opgelet: 18+ of je wil maar één dag gaan? Dan schrijf je je in via MAD festival. Je regelt zelf je vervoer en overnachtingen op de MAD CONVENTION. Je kan wel de kortingscode van CZH aanvragen via mail: circus@zonderhanden.be !

Prijs?

De prijs voor een heel weekend, inclusief verplaatsing, eten en overnachting:

  • basistarief: 195€ 
  • sociaal tarief: 39€

Is dit niet haalbaar voor jullie? Laat het ons weten en we vinden een oplossing. We willen dat iedereen die wil, meekan. Spreek je trainer aan of stuur naar charlotte@zonderhanden.be