Film & Parkour 10-14j

In deze les komen twee werelden samen: Parkour en film!

Toon je parkour skills voor de camera én leer achter de camera te staan! 

In deze les oefenen we parkour én leren we basis filmtechnieken zoals compositie, licht, geluid,… We schrijven, regisseren en editen onze eigen video’s.

Deze les is zowel voor showbeesten als voor zij die graag wat meer zelfvertrouwen kweken voor én achter de camera. Op het einde van het circusjaar is het resultaat een echte parkour kortfilm.

Dit is trouwens een ideale opstap om later in de artistieke productiegroep van Circus Zonder Handen – BXL Composé – te stappen!


Parkour & Tricking 8-15j

Nog niet klaar voor de camera?

Bekijk onze Parkour & Tricking lessen voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Werk nog even door aan je behendigheid met zotte sprongen en train je evenwicht bij hoog en bij laag!

Open training 14+

Wat extra uurtjes om nog beter te worden

In onze open training op vrijdagavond kom je vanaf 14 jaar in contact met andere circusartiesten en heb je tijd om je skills helemaal op punt te zetten.

BXL Composé 15+

Zet je eerste stappen als artiest!

Ieder jaar richt Zonder Handen een productiegroep op met verschillende circusjongeren. Onder professionele begeleiding creëer je een circus act, groei je als artiest en verleggen jullie samen grenzen op het podium.